113

't Keetje

Binnenwijzend 100-a
1617 KX Westwoud
Tel: 0228-562894
info@hetkeetje.nl
http://www.hetkeetje.nl
Openingstijden
Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 08:30-17:00

Locatie

Volg ons
Actie
Overheerlijke kersen uit eigen tuin!! € 1,50
  • (een half pond per bakje)
  • 25% korting op smeerbare marsepein, frambozen vinaigrette, knoflook ketchup !!

Uw korting 25%

Maak kans op een gratis:

Geen winprijs beschikbaar

Ons KoopkrachtPlus voordeel is:
5% korting op alle Keetje poducten
Over ons

Fruitkwekerij en zorgboerderij 't Keetje is begonnen aan een nieuwe uitdaging! We gaan namelijk dit NAJAAR verhuizen naar onze nieuwe locatie, Kadijkweg 65a in Lutjebroek. Dáár wordt al druk gewerkt aan de bouw van het nieuwe bedrijfsgebouw, in de tuin groeien al de diverse fruitbomen, en de bloemen voor de pluktuin zijn aangeplant.
Tot de verhuizing zijn wij nog HIER in Westwoud aan de Binnenwijzend 100A gevestigd. Hier vindt u onze boerenlandwinkel en de zorgboerderij, en kunt u op het terras terecht voor koffie met overheerlijke appeltaart. Deze appeltaart kunt u overigens ook bestellen.
U kunt bij ons terecht voor dagbesteding (via Landzijde) en in de boerenlandwinkel vindt u verse groenten en fruit, diverse ambachtelijke (streekgebonden) producten, fruitmanden, kado- of kerstpakketten, leuke kado artikelen. U kunt uw kinderfeestje bij ons laten organiseren, een creatieve workshop of een kookworkshop volgen, of heerlijk genieten van een aanschuifmaaltijd of verrassingsdiner o.l.v. onze koks Sabina en Adri.
Het organiseren van leuke arrangementen zoals we vorige jaren deden, schuiven we dit jaar even door naar 2016. De nieuwe locatie biedt daarvoor genoeg leuke nieuwe mogelijkheden! Het nieuwe gebouw krijgt o.a. een ontvangstruimte waardoor we meer ruimte hebben voor extra activiteiten.
U ziet: bij ons is altijd van alles te doen. Graag tot ziens bij 't Keetje!
Groetjes van de Familie de Boer en medewerkers.

Specialiteiten

Groente

Fruit

Terras

Appeltaart

Kerstpakketten

Fruitmanden

Cadeau-artikelen

Kinderfeestjes

Kookworkshops

Creatieve workshops