7

Natuurvoedingswinkel Spruit

Westerstraat 30-32
1601 AK Enkhuizen
Tel: 0228-322419
info@spruit.co
http://www.spruit.co
Openingstijden
Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Locatie

Volg ons
Actie

Geen deal beschikbaar

Maak kans op een gratis:

Geen winprijs beschikbaar

Ons KoopkrachtPlus voordeel is:
Wijn 6 halen 5 betalen: Flos de Pinoso (rood, wit en rosé)
Over ons

Natuurvoedingswinkel Spruit is een biologische speciaalzaak voor verse groenten, fruit, zuivel en brood. U kunt bij ons ook terecht voor huishoudelijke artikelen en een uitgebreid assortiment droogwaren. Ook verkopen we diverse merken voedingssupplementen, kruidenpreparaten en verzorgingsproducten.

We zijn een complete supermarkt, voor al uw dagelijkse benodigdheden.

Amber en Barbara van Natuurvoedingswinkel Spruit. Sinds 2010 hebben Amber Leenbeek en Barbara Baving de Natuurvoedingswinkel in gezamenlijk beheer. Zij doen dit met veel plezier en hebben daar ieder hun eigen doelstelling voor, waar zij elkaar goed in aanvullen.

Sinds de verhuizing naar het prachtige, ruime nieuwe pand aan Westerstraat 30-32 in Enkhuizen, is De Ahorn omgedoopt tot Spruit: voedingsbodem voor mooie dingen!

Amber :
Voor mij is het doel van Spruit vooral om goede voeding toegankelijk te maken. Om mensen meer kennis te laten maken met biologische, eerlijke voeding en de mogelijkheden daarvan. Je kunt zó lekker eten!

Het zou leuk zijn als mensen dat steeds meer ontdekken en gaan genieten van hoe gezond je kunt leven. In het nieuwe pand hebben we de mogelijkheden en ruimte om dit deel van ons aanbod wat meer te verruimen. Ik heb er enorm veel zin in!

Barbara :
Voor mij is het doel van Spruit natuurlijk de goede voeding, maar de sociale functie die wij hier vervullen vind ik ook erg belangrijk. Het is fijn om elkaar hier te kunnen treffen, weetjes uit te kunnen wisselen en van elkaar te kunnen leren.

In ons ruime nieuwe pand hebben we daar dan ook bewust ruimte voor gecreeërd!

Specialiteiten

Bioligische spreciaalzaak

Groente en fruit

Zuivel

Brood

Huishoudelijke artikelen

Uitgebreid assortiment droogwaren

Voedingssuplementen

Kruidenpreparaten

Verzorgingsproducten