28

Kok en Vriend

Westerkerkweg 47
1606 BB Venhuizen
Tel: 0228-542180
Fax: 0228-541280
info@kokenvriend.nl
http://www.kokenvriend.nl
Openingstijden
Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00, 19:00-21:00
Zaterdag: 10:00-17:00

Locatie

Volg ons
Actie
25% korting op het maken van gordijnen
  • Op de hele collectie
  • Inclusief inmeten en advies aan huis

Uw korting 25%

Maak kans op een gratis:

Geen winprijs beschikbaar

Ons KoopkrachtPlus voordeel is:
5% korting op uw aankopen niet i.c.m. acties
Over ons

Kok & Vriend is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring over gegaan van vader en moeder Kok naar de zonen Franklin en Jeffrey.
De Westfriese mentaliteit van nuchterheid, niet zeuren en hard werken blijft daardoor gewaarborgd.
Het bedrijf is begonnen vanuit een garage met verkoop en plaatsen van markiezen en meubelstoffering en is door de jaren uitgegroeid tot een complete winkel in woninginrichting.
In de winkel vindt u een groot assortiment van vloeren, gordijnen, binnen en buiten zonwering en horren.
Ook beschikt het bedrijf over een eigen gordijn atelier.Hierdoor worden de gordijnen vakundig geconfectioneerd.Het maken en vermaken van eigen stoffen is ook geen probleem.
Hoog in het vaandel staat het leveren van service en kwaliteit wat tot uiting komt in de erkenning van het CBW, het overkoepelende bureau van de woningbranche.
Zonwering
Op het gebied van zonwering kunt u bij Kok&Vriend kiezen uit een enorme collectie soorten en maten zowel voor binnenzonwering evenals buitenzonwering.
Keuzes voor binnenzonwering zijn allerlei plisségordijnen, diverse rol-en vouwgordijnen, meerdere soorten vertikale-en horizontale jaloezieën en duo rolgordijnen of vitralamelgordijnen.
Voor buitenzonwering zijn er vele keuzes in screens, rolluiken,uitval- en knikarmschermen en ook het assortiment in markiezen is veelzijdig.
De markiezen worden in eigen werkplaats vakkundig voorzien van bekleding.
Zomers altijd een probleem, de insecten, Kok&Vriend plaatst een hordeur in of op de dag.Ook aanbrengen van horren is geen probleem, het merk wat wij voeren is HR design, een oerdegelijk en betrouwbaar merk.
Wilt u veel sfeer bepalen in de woning,dan zijn shutters de ideale oplossing.Shutters zijn exclusieve binnenluiken met verstelbare louvres (lamellen).Niets is mooier dan het intrigerende spel van licht en schaduw.Een prachtige manier om de warmte buiten te houden,maar ook zeer isolerend in de winter.
Vraag naar de vele mogelijkheden van dit prachtige ambachtelijke product!
Woninginrichting
Voor de inrichting van de woning zijn wij gespecialiseerd in vloerbedekking.
Bij ons vindt u een groot assortiment vloerbedekking waaronder alle grote en bekende merken zoals Desso, Parade, Bonaparte, Interfloor, Cotap, Bewé, Belakos en

Specialiteiten

Vloerbedekking

Gordijnen

Behang

Advies en inmeten aan huis

Maatwerk

Insectenwering

Binnen- en buitenzonwering