Hoe werkt KoopkrachtPlus?

Hoe werkt KoopkrachtPlus?  Heel eenvoudig!

Wanneer u ingeschreven bent kunt u gebruik maken van alle voordelen die de aangesloten ondernemers bieden. 

Hoe schrijft u zich in:

  • Bij een van de aangesloten ondernemers. U ontvangt dan direct een handige keycard die u aan uw sleutelbos kunt bevestigen. Via e-mail ontvangt u de bevestiging van uw inschrijving, inclusief de link om de unieke KoopkrachtPlus app te downloaden.  
  • Via deze website. Gebruik daarvoor de gele button “schrijf gratis in en profiteer”. U ontvangt dan een link om de unieke KoopkrachtPlus app te downloaden. Wilt u tevens in het bezit komen van de KoopkrachtPlus keycard, ga dan met uw bevestiging langs bij een van de aangesloten ondernemers.

Waarvoor dient de KoopkrachtPlus keycard en de app:

  • Op vertoon van de keycard of app, kunt u gebruik maken van de geboden voordelen bij de aangesloten ondernemers. De voordelen die zij bieden zijn te zien op de detailpagina’s op deze website of via de KoopkrachtPlus app.   

Op de hoogte blijven:

  • Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen en acties van verschillende aanbieders, voeg deze dan toe aan uw “favorieten lijst” met de daarvoor bestemde button op de detailpagina van de ondernemers. U krijgt dan automatisch bericht als de ondernemer een nieuwe aanbieding doet. Zo blijft u als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen die voor u interessant zijn.   

Gratis producten winnen:

  • Met uw inschrijving maakt u kans om gratis producten te winnen. U maakt altijd kans op de hoofdprijs, wel eerst even aanklikken en delen Daarnaast dingt u automatisch mee naar de mooie prijzen die uw “favoriete aanbieders” ter beschikking stellen. Kijk voor alle te winnen prijzen op de pagina “gratis producten”. Ziet u een interessant product en wilt u kans maken deze te winnen, klik die dan aan.