4

Happy Sailing zeilboot verhuur en zeillessen

De Schelphoek 4
1621MK Hoorn
Tel: 0229-750739
verhuur@happysailing.nl
http://www.happysailing.nl
Openingstijden

Locatie

Volg ons
Actie
Dit is een test
  • test 2
  • test 3

Van € 100,– Voor € 100,–

Maak kans op een gratis:

Geen winprijs beschikbaar

Ons KoopkrachtPlus voordeel is:
50% korting op 1e zeilles
Over ons

Zeilboot huren met exclusieve services!
Happy Sailing bootverhuur IJsselmeer biedt een aantal unieke services in Hoorn, wat dacht u er van onze ontvangspakketten of dat de boodschappen al aan boord staan ingeruimd als u aan boord van de boot komt?
Uiteraard worden de bedden opgemaakt indien gewenst, zodat u alleen nog maar de zeilen hoeft te hijsen als u bij ons een zeilboot huurt!

We bieden ook een exclusieve return service aan waarbij we de boot voor u terugzeilen zodat u uw vakantie ergens anders kunt eindigen!

Hoe werkt Happy Sailing?
Bij Happy Sailing verhuren we kajuit zeiljachten. Een aantal van deze schepen is in ons eigedom, en andere zijn jachten die we voor de eigenaar verhuren. We hebben strenge eisen om er voor te zorgen dat alle schepen in optimale conditie zijn. Het zeiljacht is uiteraard het belangrijkste voor ons, maar direct daarna komt de beleving van de watersport. We verhuren niet alleen zeilboten, maar bieden u een ervaring op het water aan. We denken met u mee welke zeilboot u het beste kunt huren, en kunnen u helpen met de planning van de vakantie. Neem contact met ons op en laat u inspireren!

Wat kan Happy Sailing voor u betekenen?
Happy Sailing heeft veel ervaring en contacten binnen de zeilboot verhuur markt. We charteren niet alleen zeiljachten maar bieden nog meer services aan op het water.
U kunt bij ons terecht voor bedrijfsuitjes , vrijgezellen dagen, teambuilding sessies, of wedstrijdtraining. Heeft u altijd al een zeilwedstrijd willen varen? Huur dan een van onze schepen inclusief schipper, en doe mee aan zeilwedstrijden als de 24-uurs zeilwedstrijd of Ronde om Noord Holland!

Wat zijn de voorwaarden om een zeilboot te huren?
Bij Happy Sailing kunt u zonder vaarbewijs een zeiljacht huren. Het belangrijkste voor ons is dat u zichzelf vertrouwd voelt met het type schip. Veiligheid staat bij ons bovenaan, maar naast alle aangeboden veiligheidsmiddelen bent u zelf verantwoordelijk voor zowel het zeiljacht als voor u zelf en de bemanning!
We hebben een grens van windkracht 6 en de Noordzee is uitgesloten. Mocht u een ervaren zeiler zijn dan zijn deze voorwaarden eventueel bespreekbaar natuurlijk.
Bent u van plan om lange tochten te maken? Onze schepen zijn daar bij uitstek voor geschikt. Informeer ons wel even van tevoren zodat we het zeiljacht dat u huurt perfect kunnen voorbereiden voor uw reisplannen. Regelmatig krijgen we aanvragen van watersporters om een zeiljacht naar Zeeland of Denemarken te varen. In overeenstemming met de huurders na u is het wellicht mogelijk om de boot daar achter te laten!

Zeilen met een groep, of bedrijf?
Happy Sailing heeft ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes op het water. U huurt bij ons de zeiljachten, en wij regelen daarnaast ook nog eens de ervaren schippers. Indien gewenst kan er ook met een Coach worden gewerkt op de zeilboot voor het versterken van de team-spirit. Aan boord van een schip is de hierarchie opeens verdwenen en is iedereen weer gelijk. Een mooi uitgangspunt voor een goed team-building event! De bedrijfsuitjes of zeilles voor groepen vinden plaats op het IJsselmeer vanuit Hoorn of Enkhuizen.

Specialiteiten

Zeilbootverhuur

Zeilen met schipper

Zeilen met een groep

Zeilschool